Real Estate Template
Т О П   О Ф Е Р Т И
 


Продава 1-Стаен
29700 EURO,
40 кв.м.,
град Пловдив
Христо Ботев - юг
Детайли »
.............................................................

 


Продава Парцел
7600 EURO,
1000 кв.м.,
област Пловдив
с.Бенковски
Детайли »
.............................................................

 


Продава Етаж от къща
48800 EURO,
120 кв.м.,
област Пловдив
гр.Асеновград
Детайли »
.............................................................

 


Продава 2-Стаен
35800 EURO,
69 кв.м.,
град Пловдив
Остромила
Детайли »
.............................................................

 


Продава Парцел
9500 EURO,
650 кв.м.,
област Пловдив
с.Граф-Игнатиево
Детайли »
.............................................................

 


Продава Офис
24800 EURO,
35 кв.м.,
град Пловдив
Център
Детайли »
.............................................................КОНТАКТИ

Адрес: бул. Христо Ботев 82, ет. 3
( cградата на автокомбината)
4000 Пловдив
България

тел.: +359 32 / 630 604
+359 32 / 625 624

тел./факс: +359 32 / 630 604

GSM: 0899 91 93 20

e-mail: office@andigroup1.com| | | |
АНДИГРУП 1 ЕООД